Ismerj meg minket!

A Chatbeeről

A Chatbee egy chatbot készítéssel foglalkozó ügynökség, ahol nem csak komplett chatbotokat hozunk létre, hanem a már meglévő robotokon keresztül Messenger marketing kampányokat is készítünk. Mi nem csak beszélni tudunk a chatbotokról és az új online marketing eszközökről, be is építjük őket a vállalkozásodba!

Küldetésünk

A célunk, hogy minél több hozzád hasonló vállalkozónak – akik szuper terméket és szolgáltatást kínálnak – segítsünk elérni üzleti céljait egy éjjel nappal dolgozó chatbot beépítésével. A Chatbee küldetése, hogy a meglévő vásárlóidat egy általunk épített okos chatbottal újra vásárlásra ösztönözzük, aktív követőiddé alakítsuk, valamint az új érdeklődőid nagy százalékát fizetőképes ügyfelekké konvertáljuk.

 

Értékeink és hitvallásunk

FOLYTONOS TANULÁS

A folyamatos tanulás, önképzés elengedhetetlen számunkra!

A LEGJOBBRA TÖREKSZÜNK

Megpróbáljuk ügyfeleinket hozzásegíteni ahhoz, hogy a saját piacuk legjobbjai legyenek.

SZENVEDÉLY A MUNKÁBAN

Hiszünk abban, hogy a munka igenis lehet élvezhető. Legalábbis mi imádjuk, amit csinálunk!

Benkő Bence vagyok, a Chatbee chatbot fejlesztő ügynökség alapítója. Szenvedélyem a vállalkozások eredményeinek növelése online marketing technológiák segítségével.

A célom az, hogy a Chatbee a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások elsődleges chatbot készítője és Messenger marketing kivitelezője legyen. Nagy szavak, tudom, és félelmetes is ezt felvállalni az egész világ előtt. 

A “lelkes” szó nem írja le eléggé az elhivatottságomat. Naponta 12 órát dolgozom azon, hogy még sikeresebb legyen a vállalkozásod, viszont szeretném, ha nem a szavaim, hanem a tetteim beszélnének helyettem. Kérlek nézd meg az elkészült projektjeinket, győződj meg sikerességükről és vedd fel velem a kapcsolatot, ha készen állsz új szintre emelni az online marketingedet egy chatbot rendszerrel.