100%-ban lefedjük Messenger marketing tevékenységedet!

Mi is az a Messenger marketing?

A Messenger marketing az egy folyamat, ahol a különböző chat platformokon keresztül – mint például a Facebook Messenger – érdeklődőket generálunk a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt. Egy chatbot által biztosított kétirányú, automatizált kommunikáció miatt sokkal hatékonyabb ez a marketing csatorna, mint az összes többi (landing, email…). Sőt, nagyon jó úton halad, hogy a világ #1 számú marketing csatornája legyen! Azok a cégek, akik korán felismerik az ebben rejlő lehetőségeket, azok komoly versenyelőnybe kerülnek a konkurenciával szemben.

Itt az ideje, hogy a párbeszéd marketinget beültesd a vállalkozásodba!

mobile_messages
email campaign

Miért alkalmazz Messenger marketinget a vállalkozásodban?

Messenger marketing szolgáltatásaink

Komment kampány

Egy nyereményjáték kampánynál minden hozzászólónak küld a chatbot egy automatikus üzenetet, amiben megköszönjük részvételét, valamint egy ideiglenes ajánlatot tudunk nekik elküldeni. Ezáltal növeljük a bizalmat a márkád felé, valamint potenciális vásárlásokat tudunk generálni, minimális költséggel. Valamint minden kommentelő felkerül a Messenger listádra, akiket a jövőben lehet mozgósítani.

 

Click-to-Messenger hirdetés

Facebook hirdetésből egy tradicionális landing oldal helyett a Messenger chatbotodba érkeznek az emberek, egy előre elkészített, személyre szabott értékesítési tölcsérbe. Itt könnyen és gyorsan tudják megadni az adataikat és több információt tudnak kapni a cégedről, majd tovább lehet őket irányítani más weboldalra. Minden interakció, ami Messengeren belül történik elemezhető!

 

Weboldal chatablak

Beépített Messenger widgetet adunk hozzá a weboldaladhoz, egy chatablakot, amin keresztül az érdeklődők munkaidőtől függetlenül tudnak üzenni a vállalkozásodnak. Ezekre az üzenetekre automatikusan választ is kapnak a chatbotod segítségével, és így könnyedén megtalálhatják a számukra legideálisabb terméket vagy keresett információt emberi beavatkozás nélkül.

 

Digitális hűségprogram

Ezt főleg kávézóknak, éttermeknek, szolgáltatóknak ajánljuk, de egy webáruházban is tökéletesen működhet. Az egész hűségprogram és hűségpont rendszer a Messenger chatboton belül zajlik, ahol lehet követni a vásárlásokat és automatikusan, bizonyos pontok után lehet nekik kuponokat küldeni. Kiváló módszer hűséges vásárlók generálására.

 

Interaktív kvíz

A kvízek a legmegnyerőbb típusú tartalom fajták. Hogy miért? Mert az emberek imádnak magukről beszélni, szóval ezt érdemes kihasználni! A látógató egy interaktív kvíz kitöltésével a chatboton belül megismerkedhet a termékeddel, vagy egy kampány részeként a helyes kitöltésért egy kupont tudsz felajánlani nekik. A legjobb, hogy minden résztvevő felkerül a listádra!

 

Szponzorált üzenet

Amint felépítettünk egy nagyobb listát a Messenger chatbotodba, onnantól kezdve személyre szabott hirdetéseket tudsz nekik küldeni, egyenesen a Messenger fiókjukba. A chatbot szegmentálja az embereket, így a hirdetés valóban releváns emberek számára fog megjelenni. Az egyik leghatékonyabb hirdetés fajta, amit a nagy marketing ügynökségek nem mondanak el neked!


Kérj ajánlatot gyorsan és egyszerűen!

fill_forms