fbpx

Legyen a következő nyereményjátékod valódi kasszasiker egy chatbot segítségével

“Wow, sosem gondoltam volna, hogy egy nyereményjáték alatt valaha is vásárolni fogok, de ez a kampány zseniális volt! Ilyenben még nem volt részem.” 
Azért vezettem be ezt a szolgáltatást, hogy a TE nyereményjátékaidról is ilyen átéléssel beszéljenek az emberek. A TE kampányod nyűgözze le annyira a résztvevőket, hogy rögtön kinyissák neked a pénztárcájukat.

Ha szeretnéd az e-mail, Messenger és remarketing listádat növelni és a Q4-es eladásaidat  gyarapítani, akkor ezt a szolgáltatást neked ajánlom.

nap
óra
perc
másodperc

Már csak ennyi ideig tudsz felbérelni “bevezető áron” (lásd később az árnál), hogy megépítsek neked egy kiszámítható, ügyfélszerző chatbotos kampányt, ami mellé kapsz 3+1 bónuszt is!

A chatbotos nyereményjáték kampány segítségével:

Messenger marketing & chatbotok

ÍGY VÁLHATNAK A NYEREMÉNYJÁTÉK KAMPÁNYAID VALÓDI PÉNZTERMELŐ ÉS LISTAÉPÍTŐ GÉPEZETTÉ TELJESEN AUTOMATIKUSAN

Milyen is egy jó nyereményjáték kampány?

Aminek híre megy. Ami annyira nevetségesen vonzó, hogy még akár a legtávolabbi családtagunknak is elküldik azt a résztvevők, akivel már több éve nem is beszéltek. Ezért fogják megosztani! Viszont pusztán azért, mert valamit ingyen odaadsz nekik, attól ők még nem fognak vásárolni is tőled. Miért vásárolnának? Senki nem mondta nekik, hogy olyat is lehet…

Egy csábító főnyeremény az, amire felkapják az emberek a fejüket. 

Ami miatt viszont nálad maradnak és vásárolni fognak a kampány alatt, az nem más, mint a Messenger chatbotos utánkövetés.

“Amit tudnod kell, az az, hogy egy nyereményjátéknál mindig a bank nyer” – mondta Wolf Gábor az egyik Marketing riportjában. 

Szintén Wolf Gábor szavaival élve: egy nyereményjátékot nem azért csinálunk, hogy kiosszunk több tonna ajándékot. A célunk mindig az, hogy több aktivitást érjünk el az oldalon, nagyobb figyelmet kapjunk és a legfontosabb, hogy a nap végén több vásárlást és rendelést tudjunk vele generálni! 
Egy chatbot, hiszed vagy sem, az ügyfél generálásban elképesztően sokat tud neked segíteni

De ki vagyok én, Benkő Bence?

A Chatbee alapítója, ami egy innovatív marketing ügynökség, ahol kizárólag Messenger marketinggel és a chatbotok erejével hozok kimagasló eredményeket az ügyfeleimnek. 

Pár infó rólam:

✔️ Egyike vagyok a mindössze pár chatbot fejlesztőnek Magyarországon, aki csak ezzel foglalkozik. Tényleg, a napom 24 órája ezzel telik. Néha még az álmomban is chatbotot fejlesztek, ami elég ijesztő tud lenni.

✔️ Magyarország első chatbot alapú digitális hűségprogramja az én kezem munkája.

✔️ Folyamatosan képzem magam a területen, chatbotos konferenciáktól elkezdve külföldi esettanulmányokig.

✔️ Nem csak vállalkozóknak, de marketing ügynökségeknek is segítek kihasználni a chatbotokban rejlő erőt. Amerikában is.

✔️ Az ügyfeleim visszajelzése alapján gyors, precíz és pontos munkát végzek. Esküszöm, néha még azt is szokták mondani, hogy jófej vagyok. 🙂

100 +
Elküldött chatbotos üzenet
1 +
Sikeresen kivitelezett projekt
1 +
Messenger feliratkozó
" Mindenkinek ajánlom Bencét! Megbízható, precíz, brutál jó chatbotokat épít! Már több kampányt is készített nekünk, és csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni! Rengeteg lehetőség rejlik egy egyszerű chatbotban, nem csak a mindennapi feladatokat könnyítheti meg, de egy nyereményjáték vagy feliratkozókat gyűjtő kampányban is nagy könnyebbség, és nagyon jó számokat produkál. Szóval aki eddig szkeptikus volt, tegyen egy próbát! Megéri. "
Havasi Mónika
Egyedi Lábtörlők és a 3 Concept alapítója

Ismerősen csengenek számodra az alábbi gondolatok?

Ennek innentől kezdve vége! Nem kell többé így lennie és ebben a Chatbotos kampány fog segíteni neked, na meg persze én, Bence! Nézzük is, hogy hogyan:

Ezeket nyered, ha

HA A KÖZÖS CHATBOTOS EGYÜTTMŰKÖDÉS MELLETT DÖNTESZ

NÖVEKEDNI FOG AZ E-MAIL ÉS MESSENGER LISTÁD MÉRETE​

Egy folyamatosan bővülő, célközönségedből álló listával több emberhez tudod majd eljuttatni a szuper cuccodat, így több vásárlód lesz!​

TÖBB ELÉRÉSI ÚTVONALAD LESZ A VÁSÁRLÓIDHOZ

Azzal, hogy kommentelnek, bekerülnek a remarketing listádba, valamint ezzel együtt felkerülhetnek a Messenger és E-mail listádra is. Így sokkal több felületet kapsz, hogy elérd őket az ajánlataiddal.

VÉGRE A RÉSZTVEVŐK KINYITJÁK NEKED A PÉNZTÁRCÁJUKAT

Az ingyen nyeremény miatt fognak jönni, viszont a chatbotos utánkövetés miatt fognak a márkáddal azonosulni és később vásárolni.

EGYSZERŰEN A MÁRKÁD FANATIKUSAI LESZNEK

Folyamatosan jelen leszel a célcsoportod szeme előtt és a közvetlen, one-to-one chatbot marketing miatt minden jelentkezővel egy személyesebb kapcsolatot tudsz kialakítani.

POTENCIÁLIS VÁSÁRLÓKAT SZÓLÍTASZ MEG KÖZVETLEN

Minden egyes ember, aki kommentel, egy potenciális vásárló lehet, csak eddig még nem volt meg az eszközöd rá, hogy konvertáld őket azonnal.

A KONKURENCIÁD ÉJSZAKA NEM FOG TUDNI ALUDNI

Azon fog gondolkodni, hogy hogyan csinálsz ilyen hatékony nyereményjáték kampányt, amivel még el is tudsz adni az embereknek automatikusan. Ne aggódj, mire észbe kap, már több ezres e-mail és Messengeres listád lesz, akiknek biztosan tudsz értékesíteni!

nap
óra
perc
másodperc

Siess! Már csak ennyi ideig tudsz felbérelni “bevezető áron” (lásd később az árnál), hogy megépítsek neked egy kiszámítható, ügyfélszerző chatbotos kampányt, ami mellé kapsz 3+1 bónuszt is!

Ezért fogod imádni a chatbotos nyereményjáték kampányt

NEM NEKED KELL A VÁSÁRLÓKRA VADÁSZNOD

Egy önműködő chatbotos kampánynál minden kommentelő automatikusan megkapja a köszönő üzenetet, amiben ki tudják kérni a köztes ajánlatodat/kuponodat. Ha kikérik, akkor onnantól kezdve a kampány végéig kapnak e-mailen és Messengeren utánkövető üzeneteket, amiben a beváltást ösztönözzük!

KÉZBE KAPOD A LISTÁDAT

Akik megadják az e-mail címüket a Messenger chatbotos utánkövetésben, azok automatikusan felkerülnek az általad használt levelező szoftver listájára. Így 100%-ban tiéd a megszerzett résztvevő elérhetősége és a jövőben más kampányoknál fel is tudod ezt majd használni!

SZINTE NEM IS KELL MAJD FOGLALKOZNOD A KAMPÁNNYAL

Pontosan. Miután egy rövid hívás után átbeszéltük, hogy hogyan épüljön fel a kampány, mik legyenek a nyeremények, utána én el is készítek neked hozzá mindent. Akár 2 nap alatt. Ez nem egy sokadik kurzus, amit nem lesz időd a gyakorlatba átültetni, mert én magam fogok gondoskodni arról, hogy egy tökéletes rendszert építsünk ki neked.

AKÁR "INGYEN" SZEREZHETSZ VÁSÁRLÓKAT ÉS FELIRATKOZÓKAT

Minden nyereményjáték poszt organikus elérése kimagaslóan jó a sok kommentelés és megosztás miatt, így akár masszív hirdetési keret nélkül is jó eredményeket tudsz elérni. Ami nagyon fontos: garantáltan szerzek neked releváns feliratkozókat, akiket át is irányítok a weboldalra. Eközben pedig szegmentálom őket, hogy a jövőben személyre szabott ajánlatokat tudjál/tudjunk nekik küldeni.

DE MI IS AZ A CHATBOT ÉS HOGYAN NÉZ KI EGY ILYEN KOMMENTELŐS KAMPÁNY?

Ha csak egy részt olvasol el az oldalról, az ez legyen

Maga a chatbot az üzleti Facebook oldaladhoz lesz hozzákapcsolva és csak egy bizonyos kiválasztott poszt alatt fogja beszippantani a potenciális vevőket. Amint kommentel egy nyereményjáték jelentkező, rá pár másodpercre a chatbottól megkapják az üdvözlő üzenetet, amiben kikérhetik a köztes kuponjukat e-mail címért cserébe. 

Egy ilyen chatbotos folyamatnak az a lényege, hogy bizalmat és szimpátiát építsünk a résztvevőkkel, és olyan élményt nyújtsunk nekik, amit sehol máshol nem tapasztalhatnak meg. Ezáltal a Te márkád fanatikusai lesznek! Ezen felül pedig egy jól kiépített értékesítési tölcséren vezetjük őket végig, ahol 70-90%-os megnyitási és 20-50%-os kattintási arányokat tudunk elérni és ahol emberek százait tudjuk tovább terelni a rendelési oldaladra.

A menete: Kommentelés után automatikusan küld nekik a chatbot egy visszaigazoló üzenetet az oldalad nevében, amiben megköszönjük nekik a részvételt és kiadjuk nekik a köztes nyereményt e-mail címért cserébe. Miután megadták az e-mailjüket, akkor megkapják a jutalmat érte (e-mailen és Messengeren egyaránt) és szépen áttessékeljük őket a weboldaladra (vagy ahova akarod). Ösztönözzük üzenetben őket az ismerőseik megjelölésére, amiért extra nyereményeket tudnak majd kapni, valamint innentől kezdve folyamatos értesítéseket és emlékeztetőket kapnak a kampányodról és az akciód végéről.

Nézd meg ezt a rövid példa videót, hogy hogyan is néz ki ez az egész a gyakorlatban!

3 KEDVENC MUNKÁM AZ ELMÚLT PÁR HÓNAPBÓL - ILYEN EREDMÉNYEKET TUDNÁNK ELÉRNI NÁLAD IS!

1.) Aromaterápiás termékeket forgalmazó webáruház készletkisöprő kampánya

Július elején keresett meg egy ultrahangos párologtatókat és illóolajakat forgalmazó webáruház, hogy szeretnék kisöpörni a meglévő készletüket egy chatbotos nyereményjátékkal.

Pár nap után megkapták a kész bejegyzés leírását, a szabályzatot, a kreatív videót és természetesen a chatbotos utánkövetési folyamatot. A vezetőnek szinte semmivel nem is kellett foglalkoznia.

Az eredmények:

 • 1300 kommentelő, 1110+ új Fb like, 750+ Instagram követő
 • 723 Messenger feliratkozó
 • 569 E-mail feliratkozó
 • 350+ célzott vásárló küldése a termékoldalra
 • 25+ kuponbeváltás a játék alatt
 • 4x bevétel növekedés
 • Elégedett ügyfél, akivel hosszú távú együttműködést dolgoztunk ki 🙂

 

2.) Egyedi lábtörlőket készítő webáruház szülinapi kvíz kampánya

A cég 3. születésnapja alkalmából egy kommentelős nyereményjáték indítása mellett döntöttek (ez már a 3. sikeres együttműködésünk volt), amit egy 5 kérdésből álló kvízjátékkal kötöttünk össze.

 A poszt alól kommentelve, illetve Messengerbe kattintós hirdetésből is irányítottuk az embereket a chatbotba, ahol 5 játékos kérdést kellett megválaszolnia az érdeklődőknek. Ha mind az 5-re jól válaszoltak, akkor bekerültek a nyereményjáték sorsolásba és kaptak egy limitált ideig beváltható kuponkódot. Így nagyon sok “ingyenélőt” leszűrt a rendszer és valóban olyanok iratkoztak fel, akit érdekelt a termékük.

Az eredmények:

 • 416 Messenger feliratkozó
 • 286 E-mail feliratkozó
 • 250+ célzott vásárló küldése a termékoldalra
 • 5+ kuponbeváltás a játék alatt
 • Felejthetetlen élmény a résztvevőknek
 • Szintén nagyon fontos: elégedett ügyfél, akivel hosszú távú együttműködést dolgoztunk ki 🙂

3.) Kézműves burger bár nyereményjátéka hűségprogrammal összekötve

Egy komplett digitális hűségprogramot dolgoztunk ki az egyik legrégebbi street food burgerezőnek Budapesten, ami kizárólag chatboton keresztül működik. A digitális kártyájukat, miután letöltötték, be is tudják tenni a mobil tárcájukba.

Az egyik módja, hogy odacsalogassuk az embereket, az egy kommentelős nyereményjáték, ahol chatbottól egy digitális kupont  kapnak e-mail címért cserébe. Ezt a boltban tudják beváltani. Az eladó kikéri a rendelését, majd utána beolvassa a kuponon lévő QR kódot, így egyértelműen követni lehet, hogy ki mennyi pénzt hagyott ott az üzletben, a kupon által. 

Az eredmények:

 • 685 Messenger feliratkozó
 • 528 E-mail feliratkozó
 • 20+ kupon beváltás étteremben
 • 250+ hűségprogram jelentkező és használó
 • Miután ennek ekkora sikere volt megcsináltuk a másik éttermüknél is. Ott még nagyobb durranás volt! 🙂

Ezeket üzenik NEKED azok, akikkel már korábban együtt dolgoztam

Nincs még egy ilyen átfogó chatbotos szolgáltatás a piacon

Totál nulláról a kész, önműködő rendszerig mindent megkapsz!

 • Bejegyzés szövege
 • A poszt felhívó képe
 • Nyereményjáték szabályzat
 • Chatbotos utánkövető folyamat e-mail integrációval, extra ösztönzőkkel
 • Kontaktok exportálása egy általad preferált rendszerbe
 • Játék végén sorsolás lebonyolítása

Na de Bence, várj…ez mind szép és jó, de engem az érdekelne, hogy az én vállalkozásomban is tudna működni??

MÉG SZÉP! EZEKBEN A VÁLLALKOZÁSOKBAN MŰKÖDIK A LEGJOBBAN:

HA MOST RENDELSZ, AKKOR 3+1 KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK BÓNUSSZAL LESZEL MÉG GAZDAGABB!

Ezeket a konzultációnk után rögtön megkapod!

nap
óra
perc
másodperc

Siess! Az ajánlat már csak ennyi ideig érhető el ilyen kedvező áron. Amint a visszaszámláló lejár már nem fogod tudni a bevezető áron igényelni a szolgáltatást.

EZ SZUPER JÓ! DE MENNYIBE KERÜL MINDEZ, AMIT ITT LEÍRTÁL?

Remélem Te magad is érzed most már, hogy egy elég erős cuccról beszélünk itt most.

Lássuk hát, hogy milyen szélesre kell nyitnod a pénztárcádat ahhoz, hogy megépítsem neked teljesen nulláról az automatikus pénztermelő és listaépítő chatbotos kampányodat.

Felkészültél?

Chatbotos nyereményjáték kampány
értéke: 139.970 Ft

Segítségével...
✅ Automatikusan szerzel új érdeklődőket
✅ Növekedni fog az E-mail listád
✅ Növekedni fog a Messenger listád
✅ Erősebbé válik a márkád
✅ Időt spórolsz magadnak
✅ Több vásárlód és bevételed lesz
✅ Nehezebben másol majd a konkurencia
✅ Nagyobb lesz a remarketing listád
✅ Kevesebb hirdetési költségből több eredményt tudsz elérni

2020-as Messenger marketing szabályok összefoglalva
értéke: 15.590 Ft

Segítségével biztonságosan tudod alkalmazni a Messenger marketinget a vállalkozásodban, anélkül, hogy a Facebook letiltaná az oldaladat!

Amit mindenkinek tudnia kell a chatbotokról és a Messenger marketingről e-book
értéke: 17.990 Ft

Segítségével jobban beleáshatod magadat a chatbotok világába és megtudhatod, hogy milyen kampányokkal tudsz garantált eredményeket elérni!

17 lépésből álló titkos értékesítési rendszerem
értéke: 29.990 Ft

Segítségével egy olyan értékesítési folyamatot tudsz felépíteni, amivel szinte bármit, bárkinek, bármilyen körülmények között el fogsz tudni adni!

Adatvédelmi szakember által írt nyereményjáték szabályzat
értéke: 14.990 Ft

Segítségével nyugodtan tudod futtatni a nyereményjátékot, mivel a szabályzat minden felmerülő kérdésre választ ad majd helyetted és megvéd a visszaélésektől!

A teljes csomag értéke így 218.530 Ft.

Ez az összeg teljesen reális lenne, de Te valószínűleg most találkozol velem először. Ki tudja, lehet, hogy még ilyen chatbotos rendszerrős sem hallottál korábban. Éppen ezért nem szeretném, ha rögtön fejest ugornál a mélyvízbe. Én a szép, fokozatos, megfontolt lépésekben hiszek. Éppen ezért azt javaslom, hogy…

KÖSSÜNK EGY ALKUT!

Mindent, amit itt korábban felsoroltam, azt odaadom most neked egy bevezető áron, amiből nekem csak egy minimális hasznom lesz!

“Hogy mi?! De miért csinálod ezt Bence?”

Azért, mert szeretném neked a lehető legtöbb értéket adni és a célom az, hogy egy hosszútávú partnerséget tudjunk kialakítani. Van még egy pár olyan chatbotos szolgáltatás a tarsolyomban, amivel sok pénzt és feliratkozót tudok neked termelni, szóval ezeket is szívesen megmutatnám majd a jövőben, ha az együttműködés mellett döntesz!

nap
óra
perc
másodperc

Szóval, ha elfogadod a limitált ideig szóló kedvezményedet, akkor ennyit fogok kérni cserébe tőled azért, hogy összetegyem neked a komplett listaépítő chatbotos kampányodat egy nyerő stratégiával, amivel neked szinte nem is kell majd foglalkoznod:

Chatbotos kommentelős kampány

69 990 Ft-tól
 • ✔️ Nyerő stratégia
 • ✔️ Poszt szövege
 • ✔️ Poszt felhívó képe/videója
 • ✔️ Nyereményjáték szabályzat
 • ✔️ Chatbotos automatikus üzenet minden kommentelőnek
 • ✔️ Köztes ajánlat kiadása e-mail címért cserébe
 • ✔️ Kontaktok exportálása preferált rendszeredbe
 • ✔️ Utánkövető üzenetek két csatornán keresztül
 • ✔️ Extra ösztönzések a részvételtre és megosztásra
 • ✔️ Játék végén sorsolás lebonyolítása
 • ➕ 4 bónusz
Népszerű

Chatbotos komment kampány szegmentáló kvízjátékkal

89 990 Ft-tól
 • ✔️ Nyerő stratégia
 • ✔️ Poszt szövege
 • ✔️ Poszt felhívó képe/videója
 • ✔️ Nyereményjáték szabályzat
 • ✔️ Chatbotos automatikus üzenet minden kommentelőnek
 • ✔️ Köztes ajánlat kiadása e-mail címért cserébe
 • ✔️ Kontaktok exportálása preferált rendszeredbe
 • ✔️ Utánkövető üzenetek két csatornán keresztül
 • ✔️ Extra ösztönzések a részvételtre és megosztásra
 • ✔️ Játék végén sorsolás lebonyolítása
 • ➕ 4 bónusz
 • ➕ 3-5 kérdésből álló szegmentáló kvízjáték folyamat

Bevételtermelő és listaépítő Chatbee nyereményjáték kampány neked, hogy kimaxold a Q4-et!

Megnézzük, hogy nálad milyen növekedést érhet el a Messenger chatbotunk? Megengeded, hogy végre egy olyan nyereményjátékot csináljak neked, ami kiszámíthatóan hozza majd a feliratkozókat és vásárlókat!?

Ha a válaszod igen, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot és 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Egy kötetlen, személyes beszélgetés keretében átbeszéljük, hogy hogyan is tudnék neked segíteni egy chatbotos rendszerrel.

az "őrült jó", chatbee garanciám

A Chatbee szorgos kis méhecskeként fogja neked nap, mint nap szállítani az új ügyfeleket. És ígérem, hogy megcsípni sem fog!

Olyan kevés biztos dolog van egy vállalkozás életében, főleg a marketing terén, ezért én szeretnék egy olyan garanciát adni a munkámra, amitől leesik az állad!

1.) Garanciát vállalok a munkámra, és arra, hogy mindent időben, tökéletes minőségben elkészítek, és mindig a legjobbra fogok törekedni!

2.) Garanciát vállalok az együttműködésünkre
Ha úgy érzed nem passzolunk egymáshoz és rájössz, hogy még sem szeretnéd elindítani a kampányt velem, akkor visszautalom neked a pénzt a számládra!

3.) Garanciát vállalok az eredményekre
Garantálom, hogy legalább 50 feliratkozót hozok neked a kampánnyal. Ellenkező esetben indoklás nélkül visszakérdheted a pénzedet!

(Ha rákattintasz a gombra, akkor a Messengerben fogsz kikötni, ahol a Chatbee chatbotomon keresztül gyorsan felveszem az adataidat, amire ki tudom majd állítani a díjbekérőt. Ezek után a megadott elérhetőséged egyikén megkereslek és átbeszéljük a kampány részleteit.)

Ilyen egyszerűen tudsz felbérelni a chatbotos kampány megépítésére

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot és küldd el nekem az elérhetőségeidet

Kitöltés után rögtön kapsz majd egy meglepetést ajándékot tőlem!

Legkésőbb 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon

Itt fogjuk átbeszélni a részleteket. Hogyan nézzen ki a kampány, mi legyen a főnyeremény, milyen köztes kupont ajánlunk fel a résztvevőknek és esetleg milyen más kampány tudná még szolgálni a sikeredet.

Miután megvan minden részlet, legkésőbb 1 héten belül startolásra kész lesz a kampányod

A chatbotos kampány felállítása során folyamatosan egyeztetünk majd és amint úgy érzed, hogy elégedett vagy a projekttel, akkor utána el is indítjuk a kampányt. Ez úgy fog kinézni, hogy közzéteszem a nyereményjáték bejegyzést, amihez hozzá lesz kötve a chatbotos utánkövetés. Ezután kell majd meghirdetni a bejegyzést (ez opcionális, de nagyon ajánlott), amiben ha még nincsen tapasztalatod, szívesen segítek.

Á, az oldal alján vagy...maradt még némi Kérdésed?

Nagy valószínűséggel igen. Ezeknél működik elképesztően jól a rendszer: webáruház, szolgáltatás, étterem, kávézó, helyi vállalkozás…na jó, igazából szinte minden vállalkozásban tud működni, ahol valamit értékesítenek és arra van kereslet. Ezen kívül egy Facebookos oldal sem árt, ha van. Nem is kell aktív és nagy kedvelésű oldalnak lennie! Majd a játék végére elérjük, hogy ez megváltozzon. 😉

Nem, nem átverés. Képzeld, a Messenger chatbotok már 4 éve itt vannak, viszont a vállalkozások csak most kezdik el használni igazán. Az ügyfeleim többsége először ilyen kampánnyal keresett meg, és utána hamar rájöttek, hogy mekkora érték van egy ilyen rendszerben. Később megmutattam nekik, hogy mennyi mindenre lehet még használni a chatbotot, pl kosárelhagyók megfogása stb…Remélem neked is fel tudom majd nyitni a szemedet. 🙂

Nem! Nyugi, ez teljesen “legális”. 🙂 A Messenger marketingnek ugyanakkor lehetnek buktatói, ha nem egy profi szakember végzi a munkát! Biztosíthatlak róla, hogy a legjobb kezekben leszel.

Ha jelentkezel az űrlapon keresztül, akkor legkésőbb 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és kötetlenül átbeszéljük, hogy hogyan tudnék neked segíteni. Utána küldök egy utalásos díjbekérőt 30% előlegre, majd ha azt rendeztük akkor el is kezdődik a közös munka!

Természetesen! A számom: +36302444360. Az e-mail címem: hello@chatbee.hu. Ha még maradt benned bármilyen kétely vagy bizalmatlanság, akkor kérlek keress meg! Remélem, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk.

Tudod, a jelmondat:

“A Chatbee szorgos kis méhecskeként fogja neked nap, mint nap szállítani az új ügyfeleket. És ígérem, hogy megcsípni sem fog!” 😉

Ha érdekel a szolgáltatás (és gondolom érdekel, ha ezt olvasod), akkor katt a gombokra vagy hívj! 

Legyen a következő nyereményjátékod valódi kasszasiker egy chatbot segítségével!

– Benkő Bence, a Chatbee alapítója

Lépj be az ingyenes Facebook csoportomba friss chatbotos hírekért!

Weboldal: https://chatbee.hu

Adatkezelési tájékoztatónkSüti tájékoztatónk