Chatbot tanácsadás, hogy biztosan jó irányba indulj el

Kiknek ajánljuk a chatbot tanácsadás szolgáltatásunkat?

  • Olyan vállalkozóknak, akik már alkalmaznak chatbotot, de szeretnék kideríteni, hogy hogyan lehetne több eredményt elérni ezzel az eszközzel. Egy alapos elemzés után elmondunk minden releváns tippet és stratégiát, hogy hogyan tudna a meglévő chatbotod még hatékonyabb lenni!
  • Azoknak, akik esetleg házon belül szeretnék elkezdeni chatbot készítés projektjüket, viszont alkalmanként hasznát vennék szakértői segítségnek!
personal_opinions

Hogyan zajlik a chatbot tanácsadás?

A jelentkezés első lépése a regisztrációs űrlap kitöltése. A kapcsolati adatokon túl érdemes megadnod, hogy most milyen rendszerrel működik a chatbotod (manychat, chatfuel…) és milyen problémáid vannak vele, mi az amin javítani szeretnél. Érdemes kitérned, hogy milyen terméket árulsz, ki a célcsoportod, honnan érkeznek elsősorban a látogatóid. Minél részletesebb információt adsz nekünk, annál jobban fel tudunk készülni a konzultációra.

Mennyibe kerül a chatbot tanácsadás?

A chatbot konzultáció ára 20.000 Ft/óra.

Ez az ár tartalmazza az előzetes felkészülést részünkről, valamint az egy óra konzultációt. Továbbá, ha ilyen formában kéred a segítségünket, egy 20.000 Ft értékű kedvezményt adunk a komplett chatbot fejlesztő valamint Messenger marketing szolgáltatásink mellé. Tehát, ha bármilyen további feladattal bízol meg minket, a chatbot tanácsadás gyakorlatilag ingyenes.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk egy nyerő stratégia kitalálásban!