Chatbot készítés

Végre a marketing költségeidet bevétellé alakíthatod egy éjjel nappal tevékenykedő robot asszisztens segítségével!

A chatbot készítés a szenvedélyünk!

Illene egy chatbot az én vállalkozásomba is?

Jó eséllyel igen . Minden vállalkozás értékesít valamit, tehát vagy az ügyfélszolgálatban vagy a marketingben segítségedre lehet. Ha már játszadozol a chatbot bevezetésének a gondolatával, de még nincsen konkrét ötleted, hogy mire is használhatnál egy chatbotot, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi örömmel segítünk neked ötletelni. Íme pár vállalkozás, ahol kimondottan jól tud működni egy chatbot: webáruház chatbot, étterem, kávézó, fodrászat, minden nemű kereskedelem, szállodák, konferenciák…a lehetőségek tárháza végtelen.

Hogyan néz ki a chatbot készítés folyamata?

Először is, megismerjük a vállalkozásodat és segítünk kitalálni, hogy pontosan milyen célra tudnál használni egy chatbotot. 💡Ezután indul az ötletelés, ami talán a legizgalmasabb része a fejlesztésnek. Megtervezzük a chatbot felépítését, vázát, valamint a tartalmi elemeit, akárcsak egy weboldalnál. 💬 Kimondottan chatre specializálódott szövegírással létrehozzuk a párbeszédeket, amik segítik elérni az üzleti céljaidat a chatbottal 💸. Minden egyes szöveg a márkádat képviseli és erősíti majd, erre fokozottan odafigyelünk. Ha szeretnéd, akkor felruházzuk saját személyiséggel és külalakkal a chatbotod, hogy igazán passzoljon a vállalkozásod arculatához!

Miket tudok majd csinálni a chatbotommal? 🤔

Igazából az a jó kérdés, hogy mit nem fogsz tudni csinálni egy chatbottal! Nyilván, a válasz attól függ, hogy milyen vállalkozásod van. A mi kedvenc chatbot funkcióink, amiket szeretettel építünk be a projektjeinkbe ➡️: gyakori kérdés modul, termékajánló folyamat, érdeklődő kvalifálás, érdeklők adatinak begyűjtése és exportálása egy google sheetbe, vagy akár a CRM rendszeredbe (listaépítés), utánkövető folyamat (valaki nézi a webshopodat, annak küld automatikusan egy üzenetet a chatbot, elkérheti a telefonszámát, hogy felvegye a csapatod később vele a kapcsolatot), hűségprogram, kvízjátékok, valamint élő chat funkció a kollégáid részére… Huh, ez jó sok minden! Lépj velünk kapcsolatba és akkor szívesen leszűkítjük a listát a Te és vállalkozásod igényeire és lehetőségeire! Az első konzultáció természetesen ingyenes. 😉

Ez nagyon jó, szerintem nálam is tudna működni 😍! Kíváncsi lennék, hogy mennyi a chatbot ára és a chatbot készítés ideje? Mi a következő lépés, ha szeretnék egyet?

🤖A chatbot árát az befolyásolja, hogy milyen funkciókat szeretnél, mire tervezed majd használni. Minden esetben a Te igényeidhez alakítjuk a chatbotot, így tudjuk garantálni, hogy ár-érték arányban a legjobb ajánlatot fogod megkapni tőlünk! A komplett chatbotjaink 190.000 forinttól indulnak. Az elkészítési idő nagyban függ attól, hogy milyen gyorsan megy a közös munka, valamint mennyire komplex robotot szeretnél. Ez lehet 1 hét, de akár két hónap is. További kérdéseiddel nyugodtan keress meg minket, vagy töltsd ki a kontakt formot/írj a chatbotunknak, és még aznap kapcsolatba lépünk veled! 📧