fbpx

Szerezz akár több százezres bevételt egy chatbot kampánnyal!

Most arra van szükséged, hogy minél előbb biztosítsd a vállalkozásod jövőjét, és ehhez pedig bevétel kell. A bevételhez pedig az kell, hogy minél többen megismerjék a terméked és/vagy a szolgáltatásodat, valamint a kiemelkedő ajánlatodat! Itt az idő, hogy a meglévő és az új követőbázisodat egy chatbot kampánnyal vásárlásra ösztönözd:

Készen állsz az online marketinged berobbantására?

Tudom, hogy most gyorsan kell cselekedned!

Kell a legjobb megoldás, hogy sok elköteleződött érdeklőt és persze sok bevételt termelj, mégpedig minél előbb!

Hogyan tudsz gyorsan és költséghatékonyan bevételt szerezni egy chatbottal?

in no time

Talán most azt hiszed, hogy az egyetlen lehetőséged az, hogy őrült módon, őrült árakon ÚJ VÁSÁRLÓKAT kell gyűjtened, akik még azt sem tudják, hogy ki vagy és hogy milyen fán terem az üzleted.

Tényleg ez lenne a legjobb megoldás számodra? 

Egy új vásárló elérése és megszerzése sokkal többe kerül, mint a már meglévő követőidet, vásárlóidat, ügyfeleidet újra vásárlásra bírni! Miért? Nos, gondolj csak bele, hogy ők már ismernek téged, megnyerted a bizalmukat a kiváló termékeiddel, áraiddal és a szolgáltatásaiddal. Használd ki ezt az előnyödet és ösztönözd őket új lehetőségekkel, játékokkal és akciókkal az ismételt vásárlás reményében. 

Tudtad, hogy erre a legalkalmasabb, leggyorsabb, leghatékonyabb megoldás a Chatbee chatbotja?

Mivel már tudod, hogy a legkönnyebb bevétel mindig a korábbi vásárlókból és a meglévő érdeklődőkből jöhet össze, így hiba lenne ezt a bevételi forrást nem kihasználnod!

Oké, de mégis mik ezek a chatbotos kampányok és mire van hozzá szükségem?

time management
time management