Kommentelős (2)
Benkő Bence

Benkő Bence

A Messenger Chatbot az eszköz, nem a cél

A Messenger chatbot készítéséhez és az ahhoz tartozó szuper eredményekért egy webshopnak rendelkeznie kell a megfelelő alapokkal.

Akkor érdemes chatbotban gondolkodni, ha már van egy kiforrott értékesítési stratégia: voltak korábban eladásaink, tudjuk, kik a vevőink, és határozott cél felé halad az áruház. Ha ez az alap megvan, akkor érdemes nyitni a chatbotok felé. 

Mindig az adott webshop stratégiájától és céljától függően építjük fel a chatbotot. Ha feliratkozókra van szükség, ez kerül fő fókuszba, ha  a kosárelhagyás okoz nehézséget, utánanyúlunk a vevőknek. Ha rendszerezésre van szükség, táblázatba gyűjtjük a feliratkozók adatait.

Mindig a stratégiához igazítjuk a chatbotot, hiszen a chatbot nem a cél (meghatározója), a chatbot az eszköz. A chatbot nem találja ki egy vállalat céljait, de a célok legfőbb támogató eszköze!

Köszi, hogy végigolvastál, és +1 köszi, ha megosztod!

Ezeket a chatbotos cikkeket lehet érdemes még elolvasnod...

Uncategorized

A Messenger Chatbot az eszköz, nem a cél

A Messenger chatbot készítéséhez és az ahhoz tartozó szuper eredményekért egy webshopnak rendelkeznie kell a megfelelő alapokkal. Akkor érdemes chatbotban gondolkodni, ha már van egy

Uncategorized

5+1 nyomós érv a chatbot készítés mellett

Kis túlzással, egy Révai lexikont is megtöltenénk az érvekkel, amik miatt érdemes egy webáruháznak chatbotot ützemeltetni. Ebben a posztban összeszedtük ezek közül az 5 legfontosabbat.

Uncategorized

Megszűnhetnek munkahelyek a chatbotok miatt?

A technofóbia, vagyis a modern technikától való félelem főleg a robotizáció kapcsán szokott felmerülni. A chatbotok esetében fontosnak tartjuk beszélni egy kicsit az esetleges ellenérzésekről.

Uncategorized

Anno e-mail hírlevél, 2020-ban chatbotok

A tartalommarketing, a hirdetéskezelés, a sales funnel, és igen, a chatbot is “csak” egy eszköz. Bár a formátum zsenialitását nem akarjuk és nem is tudnánk

Uncategorized

Mennyire idegesítő egy chatbottal beszélgetni?

A messenger chatbottal folytatott beszélgetés, még ha tökéletesre hangolt, akkor is automatizált, és igen, egy robottal kell beszélgetnie a vevőnek. A helyzet az, hogy a